Moj internet dnevnik
Sport i ja
Anketa
Smatraš li triatlon....


Anketa
Koliko dnevno provedeš baveći se nekim sportom?
Brojač posjeta
150170
TagCloud
<script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "ca-pub-5542689510430681"; /* 1 */ google_ad_slot = "8025267090"; google_ad_width = 160; google_ad_height = 600; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script>
Nema zapisa.
Blog
ponedjeljak, rujan 17, 2012
 

Dana 15.09.2012. sa startom u 9:00h održana je tradicionalna utrka u Solinu povodom blagdana Male Gospe. Par dana prije trke napadalo je dosta kiše ali je u subotu osvanuo lipi dan uz nešto malo vitra.

Kako je u subotu bio Splitski dan sporta jedna od manifestacija bila je i triatlon trka na Marjanu sa startom u 7h. Trka u Solinu je bila u 9h tako da su se mnogi morali odlučit hoće li nastupit na triatlonu ili na trkačkoj utrci. A neki su bez problem stigli odradit jedno i drugo.

Nakon brzinskih prijava i zagrijavanja,  već su svi bili na startnoj liniju očekujući pucanj iz pištolja koji je označavao početak trke. Najveći favoriti su bili Josip Barić AK Aviokarte i Marin Koceić AK Solin  i kasnije se i pokazalo da su se njih dvoje borili za prvu poziciju. Ovoga puta je brži bio Barić koji je u posljednja 2km uspio pristići Koceića koji je ostvari prednost  na usponu. Treći je bio Tomislav Brečić AK Imotski, a 4. odlični Mario Perić MK Marjan koji je svoje vrijeme popravio za minutu u odnosu na lani, i pokazuje veliki napredak.

Ja sam završio na 8. mjestu ,  2sekunde lošije vrijeme nego prije dvije godine kada sam zadnji put nastupio.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Nikolina Šustić AK Sljeme , Smiljana Tomaš  AK Žumberak i na trećem mjestu Marjana Kajtaz.

 Rezultati Solin 2012

upiti @ 17:33 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, rujan 11, 2011
U četvrtak  1.9. oko 21h iz Splita put Monaca krenuli su članovi TK Split (Mijo Bebić, Marin Koceić, Krešimir Tijardović uz pratnju Ivana Pavića , Dejana Stoiljkovski i Lucyne Karpowicz). Put je bio dug , ali ugodan i bez problema.. Smješteni smo bili u Mentonu kod Dejana kojemu ovim putem zahvaljujem na smještaju i svemu što je učinio za nas. Menton je mjesto smjesteno  8km izvan Monaca, točnije odmah uz talijansku granicu. Stan je bio uz more , lokacija za poželjeti. Odradili smo i noćno kupanje , koje za lokalno stanovnistvo i nije običaj, bar sam stekao taj dojam J. Razgledavali smo Monaco , trčali ulicama i uživali u luksuznim jahtama i autima.

U nedjelju 4.9. održana je utrka triatlona u organizaciji Tristar u formatu 1km plivanja-100km bicikle -10 km trčanja. Nastupili smo u štafeti pod nazivom Tristar Split kao promocija utrke koja će se održati 18.9. u Splitu isto pod organizacijom Tristar.

Start trke je bio u 8h u nedjelju. Buđenje u 6.15h , spremanje , odlazak do zone u Monacu. Najavljena je kiša , ali je na sriču roskala samo do starta trke. Plivalo se u odjelu iako je bilo sigurno 23°C ako ne i više. Startalo se sa obale , na znak sirene vise od 70 plivača je krenulo u trk da uhvate što bolju poziciju na plivanju. Odlično sam se tu snašao i odmah sam bio među prva tri. Nastavio sam u jakom tempu plivati. Nakon 150-200m smo izašli na otvoreniji dio mora gdje su valovi pojačali i do kraja su nas pratili i otežavali plivanje. Sve je bilo dobro do zadnjih 200m kad mi pada tempo i gubim tehniku, tu sam izgubio par pozicija i iz vode izašao kao 5. sa 40 sek. zaostatka. Dugo trčanje do tranzicije , uspijevam nekako skinuti čip, predat ga Bebiću koji kreće prema bicikli. I počinje  najteži ,najzahtjevniji i najduži dio trke. Sve je bilo odlično , držao se u jakoj grupici od još dva biciklista kojima je čak u nekim dijelovima zadavao i dosta muke. Ali nažalost na 50km je naletio na rupu gdje se guma probila i lakše je pao sa bicikle. Brza promjena , ali napola napumpana guma , koštala ga je oko 15 min ukupnog vremena na bicikli. Ali uspijeva doći do kraja u vremenu 3h 25min 23 sek. Predaje čip Koceiću i on kreće na trčanje . Pojedinačna trka je startala 15min ranije od štafeta tako da se na trčanju stvorila poprilična gužva. Trčalo se na stazi gdje se vozi formula 1 , sa jačim usponom od 500m , gdje se moglo prijeći i do 50 natjecatelja. Ali kako Koceić kaže trebalo je vikati formula , da bi se natjecatelji pomakli da bi on moga proći. Na kraju završava sa 3. vremenom trčanja 33.10min a ukupno završavamo kao 6 sa vremenom 4h17min11 sek .  Na kraju možemo žaliti za probušenom gumom jer s tim vremenom bi završili kao 3.

Zatim pakovanje i natrag u Split! Put se malo odužio , ali glavno da smo sretno i sigurno došli kućama!

 

 

upiti @ 08:01 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, prosinac 25, 2010

 

  U tihoj noci, ugodnoj samoci 

 posutoj zvjezdanim prahom

duh Bozica zivi i putuje daleko

nosec ti srecu , mir i zdravlje,

nosec ti stihove ove male

sto ljubav u sebi kriju

i srce ti želi da hrani ,

dok traju ovi blagdani slavni

i dok se god ovo srce ne ugasi

    SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC

                

upiti @ 07:55 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, studeni 28, 2010


 

  

upiti @ 21:21 |Komentiraj | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.